Bockarna bruse på solsemester (ljudbok) av Bjør
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Bjørn F. Rørvik (författare), Gry Moursund (författare), Sissela Kyle (berättare)

Bockarna bruse på solsemester (Bockarna Bruse #4) ljudbok

Pris 79 kr
(0)
"en humoristisk, skruvad, vild, befriande och underhållande bilderbok. Helhetsbetyg: 5/5" - BTJ, häfte 21, 2020   Bockarna Bruse har charmat och roat hundratusentals barn, och nu är det dags för dem att få åka på semester. De tre bockarna har sparat och snålat hela vintern och skrapat ihop till en semesterresa. Enda kruxet är att hotellet är ospecificerat. En extra bra sak med att åka på solsemester är att det finns en som inte tål sol överhuvudtaget. En som till och med spricker i solen. V...
Ljudbok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Bjørn F. Rørvik (författare), Gry Moursund (författare), Sissela Kyle (berättare), Pija Lindenbaum (översättare)
Utgiven 14 Mars 2022
Längd 0:13
Genrer 0-3 År, 3-6 År, Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188281982
"en humoristisk, skruvad, vild, befriande och underhållande bilderbok. Helhetsbetyg: 5/5" - BTJ, häfte 21, 2020   Bockarna Bruse har charmat och roat hundratusentals barn, och nu är det dags för dem att få åka på semester. De tre bockarna har sparat och snålat hela vintern och skrapat ihop till en semesterresa. Enda kruxet är att hotellet är ospecificerat. En extra bra sak med att åka på solsemester är att det finns en som inte tål sol överhuvudtaget. En som till och med spricker i solen. Vem då? Jo, TROLLET! Så honom kommer bockarna Bruse i alla fall slippa på sin resa. Men på plats möter de en märklig hotellman med solglasögon och väldigt stor hatt. Han tar dem till ett sjaskigt hotell med stor trappa upp till andra våningen. "Måste jag gå först?" frågar den minsta bocken Bruse. "Äsch, vi går alla tillsammans", svarar den största bocken, "det är inte så noga när vi är på semester." Och så börjar de trippa ... Bjørn F. Rørvik och Gry Moursund bjuder på ett hejdundrande semesteräventyr och översättningen till svenska är gjord av Pija Lindenbaum.