Bittert svek (ljudbok) av Tina Karlsson, C T Ka
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Tina Karlsson (författare), C T Karlsson (författare), Anja Lundqvist (berättare)

Bittert svek (Falkenbergsmorden #1) ljudbok

Pris 179 kr
(0)
En man hittas mördad vid Vallarna i idylliska Falkenberg och knappt har kriminalinspektör Kajsa Rudolfsson och hennes kollegor från Falkenbergspolisen hunnit inleda en förundersökning förrän ytterligare en person hittas död. Det är liket av en kvinna som återfinns på stranden i det vanligtvis så lugna fiskeläget Glommen. Även om de båda dödsfallen inledningsvis inte ser ut att ha något med varandra att göra inser Kajsa att ju mer hon nystar, desto fler blir de gemensamma trådarna. Långsamt k...
Ljudbok 179 kr Pris E-Bok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Tina Karlsson (författare), C T Karlsson (författare), Anders Timrén (annat), Anja Lundqvist (berättare), Miroslav Šokcic (annat)
Utgiven 8 Maj 2018
Längd 9:30
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175238067
En man hittas mördad vid Vallarna i idylliska Falkenberg och knappt har kriminalinspektör Kajsa Rudolfsson och hennes kollegor från Falkenbergspolisen hunnit inleda en förundersökning förrän ytterligare en person hittas död. Det är liket av en kvinna som återfinns på stranden i det vanligtvis så lugna fiskeläget Glommen. Även om de båda dödsfallen inledningsvis inte ser ut att ha något med varandra att göra inser Kajsa att ju mer hon nystar, desto fler blir de gemensamma trådarna. Långsamt kommer historien ikapp dem som har försökt att förtränga den, och snart är även Kajsas väninna i fara. “Bittert svek” är den första boken om Kajsa och hennes kollegor och början på serien Falkenbergsmorden.