Bert och Heman Hunters (ljudbok) av Sören Olsso
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sören Olsson (författare), Anders Jacobsson (författare), Författaruppläsning (berättare), Sören Olsson (berättare)

Bert och Heman Hunters ljudbok

Pris 79 kr
(0)
Det är rockstjärnan Bert Ljung som talar! Jag har ett rockband heter Heman Hunters och vi är superbra! Vi spelar ofta samma låt och har vi tur så är det samma tonart också. Då låter det ganska bra. Jag är sångare, basist och den viktigaste i bandet. Det är nämligen jag som skriver låtarna. Övriga medlemmar i bandet är: Lill-Erik Linstett: trummor och bekymmer Nicke Danielsson: gitarr och mutter Torleif Andersson: synt och flöjt Åke Nordin: teknik och effekter Ska man bli rockstjärn...
Ljudbok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Författaruppläsning (berättare), Sören Olsson (författare), Sören Olsson (berättare), Anders Jacobsson (författare)
Förlag Barnbolaget
Utgiven 1 September 2006
Längd 2:42
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789185423613
Det är rockstjärnan Bert Ljung som talar! Jag har ett rockband heter Heman Hunters och vi är superbra! Vi spelar ofta samma låt och har vi tur så är det samma tonart också. Då låter det ganska bra. Jag är sångare, basist och den viktigaste i bandet. Det är nämligen jag som skriver låtarna. Övriga medlemmar i bandet är: Lill-Erik Linstett: trummor och bekymmer Nicke Danielsson: gitarr och mutter Torleif Andersson: synt och flöjt Åke Nordin: teknik och effekter Ska man bli rockstjärna måste man vara cool, ha mycket attityd och kunna skriva snygga autografer. Bert och hans kompisar övar för fullt. Kanske borde de repa lite mer på låtarna ... få ett bättre sound. När de får veta att en radiokanal ska komma till deras skola och sända live därifrån - får de sitt livs chans!