Berätta aldrig det här (ljudbok) av Frida Boise
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Frida Boisen (författare), Frida Boisen (berättare)

Berätta aldrig det här ljudbok

129 kr
(1)
Mors dag 2007. Frida glömmer att ringa och att skicka blommor till sin mamma Rosita. När hon även missar moderns telefonsamtal har hon ingen aning om att katastrofen är ett faktum. Dagen efter kommer beskedet att Rosita har hittats död. Men det är när Frida upptäcker hennes sista hälsning som världen fullkomligt rämnar. Berätta aldrig det här är en gripande självbiografisk roman om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi. På ett lika litterärt som lättillgängligt språk komb...
129 kr
129 kr
Författare Frida Boisen (författare), Frida Boisen (berättare)
Utgiven 21 September 2020
Längd 10:05
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189087606
Mors dag 2007. Frida glömmer att ringa och att skicka blommor till sin mamma Rosita. När hon även missar moderns telefonsamtal har hon ingen aning om att katastrofen är ett faktum. Dagen efter kommer beskedet att Rosita har hittats död. Men det är när Frida upptäcker hennes sista hälsning som världen fullkomligt rämnar. Berätta aldrig det här är en gripande självbiografisk roman om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi. På ett lika litterärt som lättillgängligt språk kombinerar författaren bottenlöst mörker med rak humor och oförställd öppenhet i sin strävan att bryta rådande tabun.   Frida Boisen är verksam som journalist, talare och författare. Hon är programledare för samhällsprogrammet Trolljägarna och välkänd som krönikör från såväl Expressen som Aftonbladet. Genom åren har hon jobbat som chefredaktör och ansvarig utgivare för flertalet tidningar och tidskrifter. 2019 utsågs hon till Årets digitala influencer och Årets kvinnliga företagare. Hon har tidigare skrivit böckerna Digital succé och Digital passion.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Såå bra och en såå berörande berättelse att ta lärdom av, även om det aldrig är lätt! Heja Frida att du delade med dig och inte minst ett stort tack .