Bekännelser vid midnatt (ljudbok) av Brenda Joy
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Brenda Joyce (författare), Louise Raeder (berättare)

Bekännelser vid midnatt ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Ett trauma i barndomen har lämnat lady Blanche Harrington kall för allt vad känslor heter, särskilt kärlek. Nu kräver omständigheterna att hon gifter sig och Blanche fruktar att hon måste välja sin tillkommande från horden av lismande friare eftersom en mycket önskvärd gentleman inte har trädit fram och anmält sitt intresse. Rex de Warenne, en stilig krigshjälte som lever ett tillbakadraget liv, har alltid beundrat lady Blanche. Trots att ödet och hans mörka läggning har gjort det omöjligt fö...
Ljudbok 139 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Louise Raeder (berättare), Brenda Joyce (författare), Charlotta Theorin (översättare), Gunilla Mattsson (översättare)
Förlag Storyside
Utgiven 3 Mars 2017
Längd 12:49
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176333310
Ett trauma i barndomen har lämnat lady Blanche Harrington kall för allt vad känslor heter, särskilt kärlek. Nu kräver omständigheterna att hon gifter sig och Blanche fruktar att hon måste välja sin tillkommande från horden av lismande friare eftersom en mycket önskvärd gentleman inte har trädit fram och anmält sitt intresse. Rex de Warenne, en stilig krigshjälte som lever ett tillbakadraget liv, har alltid beundrat lady Blanche. Trots att ödet och hans mörka läggning har gjort det omöjligt för honom att ens hoppas på en framtid med någon som lady Blanche, är han fast besluten att hjälpa henne. Sina känslor är han dock ytterst noga med att dölja. Trots det utvecklar de en vänskap som leder till en chockerande het natt. Men minnen från Blanches barndom som sakta väcks till liv hotar att ta död på deras bräckliga kärlek.