Beautiful creatures Bok 3, Det högsta priset, d
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kami Garcia (författare), Margaret Stohl (författare), Johan Svensson (berättare)

Beautiful creatures Bok 3, Det högsta priset, det största offret ljudbok

109 kr
(0)
Sedan Ethan mötte den mystiska Lena med det mörka håret och de gröna ögonen har ingenting varit sig likt. En värld av magi och mystik har öppnat sig för honom, och det går inte att vända tillbaka. Tillsammans har de gått igenom enorma svårigheter och deras kärlek har överlevt allt. Ethan kan inte tänka sig ett liv utan Lena. Men de har påverkat den magiska balansen i världen en gång för mycket. Oförklarliga och mystiska saker börjar hända i deras hemstad Gatlin. Även den magiska världen är st...
109 kr
Författare Carina Jansson (översättare), Johan Svensson (berättare), Kami Garcia (författare), Margaret Stohl (författare)
Förlag Storyside
Utgiven 11 April 2014
Längd 14:16
Genrer Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170369469
Sedan Ethan mötte den mystiska Lena med det mörka håret och de gröna ögonen har ingenting varit sig likt. En värld av magi och mystik har öppnat sig för honom, och det går inte att vända tillbaka. Tillsammans har de gått igenom enorma svårigheter och deras kärlek har överlevt allt. Ethan kan inte tänka sig ett liv utan Lena. Men de har påverkat den magiska balansen i världen en gång för mycket. Oförklarliga och mystiska saker börjar hända i deras hemstad Gatlin. Även den magiska världen är starkt påverkad. Snart står det klart att det kommer att krävas ett offer för att återställa balansen. Men vad - eller vem - måste offras för att rädda Gatlin? Beautiful Creatures - Det högsta priset, det största offret är tredje boken i serien om Ethan och Lena. Berättelsen om deras magiska kärlekshistoria har också blivit film med bland annat Jeremy Irons och Emma Thompson i rollerna.