Båt 370 : Döden på Medelhavet (ljudbok) av Anna
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Annah Björk (författare), Mattias Beijmo (författare), Rolf Wrangnert (berättare), Sara Edwardsson (berättare)

Båt 370 : Döden på Medelhavet ljudbok

149 kr
(0)
Kom kustbevakningen? Det är sjuåriga Lamis sista ord innan hon försvinner i vågorna på Egeiska havet. När solen går upp ligger livlösa kroppar i sanden längs turiststranden i Ayvalik. På en klippa i havet står tolv unga män som lyckats simma i land. Ännu känner ingen till deras fasansfulla vittnesmål om vad som hände den överfulla gummibåten. Det är den 5 januari 2016 och svenska politiker pratar om flyktingpaus. EU gör överenskommelser med Turkiet för att hindra människor att fly in i unio...
149 kr
65 kr
Författare Rolf Wrangnert (berättare), Sara Edwardsson (berättare), Annah Björk (författare), Mattias Beijmo (författare)
Förlag Norstedts
Utgiven 16 Maj 2017
Längd 8:02
Genrer Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113082196
Kom kustbevakningen? Det är sjuåriga Lamis sista ord innan hon försvinner i vågorna på Egeiska havet. När solen går upp ligger livlösa kroppar i sanden längs turiststranden i Ayvalik. På en klippa i havet står tolv unga män som lyckats simma i land. Ännu känner ingen till deras fasansfulla vittnesmål om vad som hände den överfulla gummibåten. Det är den 5 januari 2016 och svenska politiker pratar om flyktingpaus. EU gör överenskommelser med Turkiet för att hindra människor att fly in i unionen medan den maffiastyrda flyktingsmugglingen omsätter miljardbelopp. President Erdogan fängslar oliktänkande och kritiska journalister i ett land som alltmer liknar en diktatur. Båt 370är författarnas personliga resa mot sanningen och en non-fiction thriller om ett massmord med politiska förtecken. Ett skrämmande reportage inifrån Turkiet om vad som hände Lamis och de andra 51 personerna på båten, en historia om svek och medmänsklighetens gränser.