Bara man é fantastisk: Eddie Meduza (ljudbok) a
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Börge Lundgren (författare), Theodor Lundgren (författare), Leila Bergendahl (författare), Theo Lundberg (författare), Theo Lundgren (författare), Maritza Johansson (författare), Fredde Granberg (berättare)

Bara man é fantastisk: Eddie Meduza ljudbok

99 kr
(0)
På en scen någonstans i Sverige står en man och vrålar "Kuken står!". I innerfickan har han en bibel. Framför honom står ett hav av skrikande fans. Mannen är Eddie Meduza. Han var ett original som alltid gick sin egen väg. En multitalang med en oerhörd produktionstakt, som fullkomligt sprutade ur sig kassetter och sketcher. Men inom honom fanns också ett mörker som bottnade i en oerhört svår barndom och en livslång kamp mot alkoholen. Bara man é fantastisk är en bok om en legend, om en älsk...
99 kr
Författare Börge Lundgren (författare), Theodor Lundgren (författare), Leila Bergendahl (författare), Theo Lundberg (författare), Theo Lundgren (författare), Maritza Johansson (författare), Fredde Granberg (berättare), Niklas Lindblad (annat)
Utgiven 19 Mars 2018
Längd 6:17
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177794721
På en scen någonstans i Sverige står en man och vrålar "Kuken står!". I innerfickan har han en bibel. Framför honom står ett hav av skrikande fans. Mannen är Eddie Meduza. Han var ett original som alltid gick sin egen väg. En multitalang med en oerhörd produktionstakt, som fullkomligt sprutade ur sig kassetter och sketcher. Men inom honom fanns också ett mörker som bottnade i en oerhört svår barndom och en livslång kamp mot alkoholen. Bara man é fantastisk är en bok om en legend, om en älskad artist som slog publikrekord i folkparkerna och som fortfarande har hängivna fans i massor. Eddie Meduza var också avskydd, bannlyst på radion och hånad för sin musik. Hans riktiga namn var Errol Norstedt, och Eddie Meduza var bara en av hans olika sidor.