Bamse och Dunderklockan (ljudbok) av Joakim Gun
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Joakim Gunnarsson (författare), Tomas Tivemark (författare), Fabian Nordlander (författare), Gert Lundstedt (berättare)

Bamse och Dunderklockan ljudbok

65 kr
(0)
Bamses farfar Johan-Hilmer var sjökapten. På en av sina resor gick han i land på en klippö i Egeiska havet. Där upptäckte han en märklig blomma: dunderklockan. Han tog med sig några blommor hem och långt senare blev de den viktigaste ingrediensen i Bamses dunder-honung. Lille Skutt och Skalman ger sig ut på ett äventyr för att hitta dunderklockor på klippön. Men lurar det några faror på ön eller är det ett enkelt uppdrag? Och varför följer inte Bamse med vännerna dit? Bamse och dunderkloc...
65 kr
65 kr
Författare Joakim Gunnarsson (författare), Tomas Tivemark (författare), Fabian Nordlander (författare), Gert Lundstedt (berättare)
Utgiven 18 April 2019
Längd 0:33
Genrer 0-3 År, 3-6 År, 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178053377
Bamses farfar Johan-Hilmer var sjökapten. På en av sina resor gick han i land på en klippö i Egeiska havet. Där upptäckte han en märklig blomma: dunderklockan. Han tog med sig några blommor hem och långt senare blev de den viktigaste ingrediensen i Bamses dunder-honung. Lille Skutt och Skalman ger sig ut på ett äventyr för att hitta dunderklockor på klippön. Men lurar det några faror på ön eller är det ett enkelt uppdrag? Och varför följer inte Bamse med vännerna dit? Bamse och dunderklockan är baserad på filmen med samma namn.