Bärnstenskikaren (ljudbok) av Philip Pullman
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Philip Pullman (författare), Lena Nyman (berättare)

Bärnstenskikaren (Den mörka materian #3) ljudbok

129 kr
(0)
Det fruktansvärda krig som häxorna har förutspått närmar sig. Nya och större prövningar väntar Lyra och Will som redan överlevt så många faror tillsammans. Till sin hjälp i kampen har de pansarbjörnen Iorek och de nya vännerna gallivespierna, men till slut står det klart att Lyra och Will ensamma måste följa den väg som utstakats för dem. Världsalltets öde vilar nu i deras händer… Tredje och avslutande delen i Den mörka materian. Philip Pullman, som belönades med Almapriset år 2005, är ...
129 kr
Författare Philip Pullman (författare), Olle Sahlin (översättare), Lena Nyman (berättare), Cilla de Mander (översättare)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 2 April 2018
Längd 22:28
Genrer 12-15 År, Barnböcker, Ungdomsböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127158740
Det fruktansvärda krig som häxorna har förutspått närmar sig. Nya och större prövningar väntar Lyra och Will som redan överlevt så många faror tillsammans. Till sin hjälp i kampen har de pansarbjörnen Iorek och de nya vännerna gallivespierna, men till slut står det klart att Lyra och Will ensamma måste följa den väg som utstakats för dem. Världsalltets öde vilar nu i deras händer… Tredje och avslutande delen i Den mörka materian. Philip Pullman, som belönades med Almapriset år 2005, är författare till trilogin Den mörka materian, där Guldkompassen är den första delen. Boken har filmatiserats med bland andra Nicole Kidman och Daniel Craig i rollerna.