Attacken (ljudbok) av John Flanagan
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
John Flanagan (författare), Tomas Norström (berättare)

Attacken (Broderband #8) ljudbok

115 kr
(0)
Skandia är vanligtvis en fredlig plats. Men temujai-krigarna har inte gett upp sina planer på att erövra landet. Krigarna från de östra stäpperna har legat lågt ett par år, men när en av Skandias utsända upptäcker att temujaierna närmar sig tvingas skandierna ut i strid. De koncentrerar sitt försvar i en passage mellan bergen, där de gissar att temujaierna kommer försöka ta sig igenom. Men tänk om fienden kan hitta en annan väg in i landet? Broderbandet Hägrarna skickas ut för att rekognoscer...
Ljudbok 115 kr E-Bok 115 kr
Författare John Flanagan (författare), Tomas Norström (berättare), Ingmar Wennerberg (översättare), Rebecka Neumann (annat)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 12 Juni 2020
Längd 8:26
Genrer 12-15 År, Ungdomsböcker
Serie Broderband
Del i serie 8
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132213250
Skandia är vanligtvis en fredlig plats. Men temujai-krigarna har inte gett upp sina planer på att erövra landet. Krigarna från de östra stäpperna har legat lågt ett par år, men när en av Skandias utsända upptäcker att temujaierna närmar sig tvingas skandierna ut i strid. De koncentrerar sitt försvar i en passage mellan bergen, där de gissar att temujaierna kommer försöka ta sig igenom. Men tänk om fienden kan hitta en annan väg in i landet? Broderbandet Hägrarna skickas ut för att rekognoscera och plötsligt befinner de sig mitt i en strid på liv och död.