Att vara eller inte vara kompis (ljudbok) av Jo
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Johan Unenge (författare), Måns Gahrton (författare), Johan Unenge (berättare), Måns Gahrton (berättare), Ellen Fjæstad (berättare)

Att vara eller inte vara kompis (Nya Eva & Adam #4) ljudbok

Pris 65 kr
(0)
Romantisk komedi som tar ung kärlek på allvar! Kommer Eva och Adam att få varandra, eller är de bundna till kompisskap för evigt? Måns Gahrtons och Johan Unenges favoritpar är tillbaka och kärleken är mer tilltrasslad än någonsin. Som magneter dras Eva och Adam till varandra, det pirrar i hela kroppen när blickarna möts eller händerna snuddar varandra. Men en oönskad kanin och en sviken bästis gör allting omöjligt, och dessutom har de ju bestämt sig för att bara vara kompisar! Efter teves...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Johan Unenge (författare), Måns Gahrton (författare), Johan Unenge (illustratör), Caroline Linhult (annat), Johan Unenge (berättare), Måns Gahrton (berättare), Ellen Fjæstad (berättare)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 3 Maj 2021
Längd 2:01
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179759155
Romantisk komedi som tar ung kärlek på allvar! Kommer Eva och Adam att få varandra, eller är de bundna till kompisskap för evigt? Måns Gahrtons och Johan Unenges favoritpar är tillbaka och kärleken är mer tilltrasslad än någonsin. Som magneter dras Eva och Adam till varandra, det pirrar i hela kroppen när blickarna möts eller händerna snuddar varandra. Men en oönskad kanin och en sviken bästis gör allting omöjligt, och dessutom har de ju bestämt sig för att bara vara kompisar! Efter teveserie, långfilm, dataspel, seriealbum och miljontals sålda böcker berättas nu kärlekshistorien på nytt och fortfarande gäller de eviga frågorna: Vad är kärlek? Hur blir man ihop? Och går det att bestämma sig för att aldrig mer bli kär? Böckerna är genomgående illustrerade med Johan Unenges träffsäkra bilder som är fulla av humor och igenkänning. Att vara eller inte vara kompis är den fjärde boken i serien. Läs också: Huvudet fullt av dig, En tjej att klicka bort och Anti-killpakt.