Att bygga ett lag (ljudbok) av Henrik Johnsson,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Henrik Johnsson (författare), Janne Andersson (författare), Janne Andersson (berättare)

Att bygga ett lag ljudbok

65 kr
(0)
Förbundskapten Janne Andersson har hyllats för sitt tydliga ledarskap – som gett det svenska herrlandslaget i fotboll stora framgångar. I denna bok delar han med sig av sina erfarenheter om hur man bygger lag, sätter gemensamma ramar och hanterar konflikter. Han berättar om hur man verkligen blir delaktig i ett lag och om hur människor med olika bakgrund och förutsättningar kan jobba ihop på bästa sätt. Han berättar också om hur man skapar utrymme för idéer och hur man hittar balansen mellan...
Ljudbok 65 kr
Författare Henrik Johnsson (författare), Janne Andersson (författare), Dennis Eriksson (illustratör), Janne Andersson (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 28 Maj 2021
Längd 2:47
Genrer Sport, Fritid & Hobby, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178276875
Förbundskapten Janne Andersson har hyllats för sitt tydliga ledarskap – som gett det svenska herrlandslaget i fotboll stora framgångar. I denna bok delar han med sig av sina erfarenheter om hur man bygger lag, sätter gemensamma ramar och hanterar konflikter. Han berättar om hur man verkligen blir delaktig i ett lag och om hur människor med olika bakgrund och förutsättningar kan jobba ihop på bästa sätt. Han berättar också om hur man skapar utrymme för idéer och hur man hittar balansen mellan att ta och delegera beslut. Janne Anderssons erfarenheter och tankar kring ledarskap har gjort honom till en av Sveriges mest uppskattade föreläsare; han inspirerar inte enbart idrotten utan också näringslivet. Allt för att utvecklas som lag – och därmed kunna vinna!