Atlas : historien om Pa Salt (ljudbok) av Lucin
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lucinda Riley (författare), Harry Whittaker (författare), Gunilla Leining (berättare), Ludvig Josephson (berättare)

Atlas : historien om Pa Salt (De sju systrarna #8) ljudbok

Pris 139 kr
(3)
Atlas: Historien om Pa Salt är den efterlängtade, avslutande delen av Lucinda Rileys fantastiska saga om de sju systrarna. Den tar med läsaren på en resa genom historien och runt hela världen och utgör ett oförglömligt slut på en internationell världssuccé. De sju systrarna har samlats på båten Titan för att ta ett sista avsked av den mystiska far de alla älskade så djupt. Till allas förvåning valde Pa Salt att ge nyckeln till deras förflutna till den sjunde systern som äntligen hittats. Me...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 139 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lucinda Riley (författare), Harry Whittaker (författare), Gunilla Leining (berättare), Gabriella Andersson (översättare), Mia Ruthman (översättare), Lotta Mellgren (annat), Ludvig Josephson (berättare)
Förlag Bazar Förlag
Utgiven 11 Maj 2023
Längd 21:31
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 8
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180060530
Atlas: Historien om Pa Salt är den efterlängtade, avslutande delen av Lucinda Rileys fantastiska saga om de sju systrarna. Den tar med läsaren på en resa genom historien och runt hela världen och utgör ett oförglömligt slut på en internationell världssuccé. De sju systrarna har samlats på båten Titan för att ta ett sista avsked av den mystiska far de alla älskade så djupt. Till allas förvåning valde Pa Salt att ge nyckeln till deras förflutna till den sjunde systern som äntligen hittats. Men för varje sanning som avslöjas uppstår en ny fråga. Systrarna tvingas inte bara inse att de knappt kände sin far, de måste dessutom acceptera att hans sedan länge begravda hemligheter fortfarande kan få konsekvenser för deras liv.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension