Återträffen (ljudbok) av Viveca Sten, Camilla S
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Viveca Sten (författare), Camilla Sten (författare), Alexandra Rapaport (berättare)

Återträffen ljudbok

Pris 59 kr
(0)
Fem kvinnor åker till fjällen för en återförening. Det är tjugo år sedan de pluggade ihop och Lisen - som äger ett överdådigt hus i Åre - bjuder in. Trots den inledande champagnen maler oron inför en helg med personer som de egentligen inte känner längre. Helgen börjar glatt med en god middag och prat om gamla minnen, men allt eftersom börjar sprickorna visa sig. Livsbesvikelser och avund kommer i dagen, och medan snöovädret tilltar på fjället övergår den sjudande spänningen i öppen konflikt....
Ljudbok 59 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Viveca Sten (författare), Camilla Sten (författare), Alexandra Rapaport (berättare), Helena Hammarström (annat)
Förlag Bonnier Bookery
Utgiven 11 September 2018
Längd 2:53
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188704269
Fem kvinnor åker till fjällen för en återförening. Det är tjugo år sedan de pluggade ihop och Lisen - som äger ett överdådigt hus i Åre - bjuder in. Trots den inledande champagnen maler oron inför en helg med personer som de egentligen inte känner längre. Helgen börjar glatt med en god middag och prat om gamla minnen, men allt eftersom börjar sprickorna visa sig. Livsbesvikelser och avund kommer i dagen, och medan snöovädret tilltar på fjället övergår den sjudande spänningen i öppen konflikt. De kan inte förlåta vare sig varandra eller sig själva för gamla försyndelser. Och när nya hemligheter når upp till ytan brister fördämningarna. Fem åker dit men bara fyra återvänder hem. I "Återträffen" skriver Camilla Sten och Viveca Sten för första gången tillsammans för vuxna.