Äntligen fri från utmattning! (ljudbok) av Lena
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lena Holfve (författare), Petrea K Marklund (berättare)

Äntligen fri från utmattning! ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Boken är producerad i samarbete med Medborgarskolan. Är du ständigt utmattad och orolig? Har dina symtom ökat under senare tid? Söker du ett sätt att övervinna dem och återvända till den person du en gång var? Kronisk trötthet drabbar många människor, men symtomen kan ta många år för att manifestera sig och orsaka allvarliga problem. Vissa människor lider i många år innan de diagnostiseras med tillståndet och försöker fortsätta med sina liv som normalt. Detta är ett misstag och kan innebära...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lena Holfve (författare), Mats Lugnet (illustratör), Gayan Shashika (annat), Petrea K Marklund (berättare), Håkan Marklund (annat)
Förlag Lena Holfve EF
Utgiven 1 Februari 2023
Längd 2:02
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198717709
Boken är producerad i samarbete med Medborgarskolan. Är du ständigt utmattad och orolig? Har dina symtom ökat under senare tid? Söker du ett sätt att övervinna dem och återvända till den person du en gång var? Kronisk trötthet drabbar många människor, men symtomen kan ta många år för att manifestera sig och orsaka allvarliga problem. Vissa människor lider i många år innan de diagnostiseras med tillståndet och försöker fortsätta med sina liv som normalt. Detta är ett misstag och kan innebära att korrekt läkning tar mycket längre tid som ett resultat. Lyckligtvis finns det en lösning som finns till hands. Denna bok, Äntligen fri från utmattning, har skrivits som ett verktyg för att läka och i synnerhet för att läka kroniskt trötthetssyndrom: Rädslan du upplever när du är utmattad Att veta att ditt tillstånd kan botas Orsakerna till kroniskt trötthetssyndrom Tecken på att du kan lida av det Eliminera hjärndimman  Sömnens betydelse för att förnya energi Avgiftar din kropp Och mycket mer... Om du kämpar med hjärndimma och klassisk kronisk trötthet, är det dags att agera med Äntligen fri från utmattning. Bläddra upp nu, och klicka på Lägg boken i kundvagnen, för att få ditt exemplar!