Anne på Ingleside (ljudbok) av L.M. Montgomery,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
L.M. Montgomery (författare), L. M. Montgomery (författare), Amanda Krüger (berättare)

Anne på Ingleside (Anne på Grönkulla #6) ljudbok

Pris 119 kr
(0)
Anne på Grönkulla har växt upp och väntar nu sitt sjätte barn. Allt på Ingleside är frid och fröjd tills Gilberts far dör och outhärdliga faster Mary Maria kommer på ett besök som aldrig verkar ta slut. Snart börjar Anne även oroa sig över att Gilbert kanske inte älskar henne längre. Vad är det som hänt? Och hur kan Anne rädda situationen? Samtidigt är Anne och Gilberts barn ute på egna äventyr. Nan får reda på att hon blev utbytt vid födseln och Rilla får för sig att hon inte under några om...
Ljudbok 119 kr Pris E-Bok 125 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare L.M. Montgomery (författare), L. M. Montgomery (författare), Amanda Krüger (berättare), Verna Lindberg (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 4 April 2018
Längd 10:46
Genrer Romaner, 12-15 År, Barnböcker, Skönlitteratur, Ungdomsböcker
Del i serie 6
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711874097
Anne på Grönkulla har växt upp och väntar nu sitt sjätte barn. Allt på Ingleside är frid och fröjd tills Gilberts far dör och outhärdliga faster Mary Maria kommer på ett besök som aldrig verkar ta slut. Snart börjar Anne även oroa sig över att Gilbert kanske inte älskar henne längre. Vad är det som hänt? Och hur kan Anne rädda situationen? Samtidigt är Anne och Gilberts barn ute på egna äventyr. Nan får reda på att hon blev utbytt vid födseln och Rilla får för sig att hon inte under några omständigheter får bli sedd bärandes på en tårta och gör allt hon kan för att undvika detta. Anne på Ingleside är den sjätte boken i den klassiska serien om Anne på Grönkulla. Lucy Maud Montgomery (1874-1942) växte upp på Prince Edward Island i Kanada, samma ö som böckerna om Anne utspelar sig på. Hon började skriva redan som barn och publicerade under sitt liv 20 romaner och över 500 noveller.  Böckerna om Anne på Grönkulla följer den fantasifulla föräldralösa flickan Anne som växer upp på Price Edward Island i Kanada. Romanerna har blivit odödliga klassiker som fängslat läsare i alla åldrar i över hundra år. Serie har filmatiserats ett flertal gånger och även spelats in som TV-serie.