Anne på Grönkulla (ljudbok) av L.M. Montgomery,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
L.M. Montgomery (författare), Lucy Maud Montgomery (författare), Lisa Carlehed (berättare)

Anne på Grönkulla (Anne på Grönkulla #1) ljudbok

Pris 125 kr
(0)
Av misstag skickas 11-åriga, föräldralösa Anne till de medelålders syskonen Cuthbert på gården Grönkulla som ligger i pittoreska Avonlea på Prince Edwards ö. Den ensamma och känsliga flickan tror att hon, efter år av vandring och lidande, äntligen kommer att finna sin tillflyktsort på gården. Men det visar sig att det kommer krävas en del övertalning för att hon ska få lov att stanna... Det blir början på den klassiska berättelsen om Annes äventyr i den lilla staden Avonlea på Prins Edwards ...
Ljudbok 125 kr Pris E-Bok 125 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare L.M. Montgomery (författare), Lucy Maud Montgomery (författare), Lisa Carlehed (berättare), Karin Lidforss-Jensen (översättare), Karin Lidforss Jensen (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 12 Oktober 2016
Längd 10:44
Genrer Romaner, 12-15 År, Skönlitteratur, Ungdomsböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711701515
Av misstag skickas 11-åriga, föräldralösa Anne till de medelålders syskonen Cuthbert på gården Grönkulla som ligger i pittoreska Avonlea på Prince Edwards ö. Den ensamma och känsliga flickan tror att hon, efter år av vandring och lidande, äntligen kommer att finna sin tillflyktsort på gården. Men det visar sig att det kommer krävas en del övertalning för att hon ska få lov att stanna... Det blir början på den klassiska berättelsen om Annes äventyr i den lilla staden Avonlea på Prins Edwards ö. Hon är full av glädje och påhitt, men alla i Avonlea är inte redo för yrvädret Anne. Som tur är har hon sin bästa vän Diana, sina böcker och sina drömmar. 'Anne på Grönkulla' är den första boken i serien om Annes äventyr. En klassiker i originalöversättning av Karin Lidforss Jensen. Nummer åtta på listan av de bästa barnböckerna som någonsin skrivits, enligt School Library Journal Lucy Maud Montgomery (1874-1942) växte upp på en ö i Kanada, i samma område som böckerna om Anne utspelar sig. Till att börja med hittade hon ingen som ville ge ut hennes böcker om Anne på Grönkulla, men när de väl gavs ut blev de en stor succé. Böckerna om Anne på Grönkulla följer den pratglada flickan Anne Shirley med rött hår, fräknar och stor fantasi, och har blivit odödliga klassiker som fängslat läsare i alla åldrar i över hundra år. Här får vi följa den föräldralösa drömmaren Anne, som växer upp på Prins Edwards ö i Kanada.