Allt är fel (ljudbok) av Sofia Nordin, Kajsa Go
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sofia Nordin (författare), Kajsa Gordan (författare), Philomene Grandin (berättare)

Allt är fel (Anna-Klara och Herman #3) ljudbok

Pris 79 kr
(0)
Det är sommarlov och Herman ska åka till Anna-Klaras landställe. Det är ganska nervöst, för det är första gången han sover borta utan mamma och pappa. I väskan har han packat ner två böcker om insekter och en om isbjörnar, för säkerhets skull. Men livet på landet visar sig vara ganska knepigt. Det finns nästan ingen mobiltäckning, man äter filbunke till frukost och i skogen står det en massa konstiga gamla bilar. Dessutom fyller Anna-Klara år och Herman har ju ingen present med sig. I alla f...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Sofia Nordin (författare), Kajsa Gordan (författare), Matilda Salmén (illustratör), Philomene Grandin (berättare)
Utgiven 17 September 2021
Längd 0:53
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129733129
Det är sommarlov och Herman ska åka till Anna-Klaras landställe. Det är ganska nervöst, för det är första gången han sover borta utan mamma och pappa. I väskan har han packat ner två böcker om insekter och en om isbjörnar, för säkerhets skull. Men livet på landet visar sig vara ganska knepigt. Det finns nästan ingen mobiltäckning, man äter filbunke till frukost och i skogen står det en massa konstiga gamla bilar. Dessutom fyller Anna-Klara år och Herman har ju ingen present med sig. I alla fall inte till henne ... Allt är fel är den tredje, fristående delen om bästisarna Anna-Klara och Herman.