Ankomst (ljudbok) av Caroline Jensen L, Carolin
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Caroline Jensen L (författare), Caroline Jensen (författare), Caroline L. Jensen (författare), Camilla Jern (berättare)

Ankomst (MIX novell - skräck) ljudbok

19 kr
(0)
”Jag svettas. Drar handen genom håret och fastnar med min ring. Stirrar med uppspärrade ögon. Det står faktiskt ingen framför bilen, varken med eller utan huvud. Vad i helvete var det där?” Det är december och femton minusgrader. Sissy Svensson är på väg till en ledarskapsutbildning i Skåne, när navigatorn plötsligt flippar ur – den trygga mansrösten förvandlas till en kvinnas. Samtidigt ser hon en ohygglig syn. Men kanske är det bara skuggorna som spelar henne ett spratt? Caroline L. Jen...
19 kr
19 kr
Författare Caroline Jensen L (författare), Caroline Jensen (författare), Camilla Jern (berättare), Caroline L. Jensen (författare), Ilse-Mari Berglin (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 17 September 2013
Längd 0:31
Genrer Noveller, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173487689
”Jag svettas. Drar handen genom håret och fastnar med min ring. Stirrar med uppspärrade ögon. Det står faktiskt ingen framför bilen, varken med eller utan huvud. Vad i helvete var det där?” Det är december och femton minusgrader. Sissy Svensson är på väg till en ledarskapsutbildning i Skåne, när navigatorn plötsligt flippar ur – den trygga mansrösten förvandlas till en kvinnas. Samtidigt ser hon en ohygglig syn. Men kanske är det bara skuggorna som spelar henne ett spratt? Caroline L. Jensen har skrivit en hårresande novell om utanförskap och rädsla.