Amerikakistan (ljudbok) av Johanna Limme, Marti
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Johanna Limme (författare), Martin Palmqvist (författare), Anders Blentare (berättare)

Amerikakistan (Kyrkoherde Simon Eldfeldt #3) ljudbok

Pris 179 kr
(0)
Ett nytt krångligt fall för kyrkoherde Simon Eldfeldt Karlshamn år 1901. I ett hus hittas en man halshuggen och omsorgsfullt lagd i en kista. Kort därefter hittas ytterligare ett lik i en likadan kista i hamnen. Ingen tillfällighet, tror kyrkoherde Simon Eldfeldt och hans systerson, konstapel Ivar Jönsson. Mannen i den första kistan visar sig vara amerikaresenären och kåkfararen Rudolf Hård. Kyrkoherden misstänker först att den skyldige är en gammal kumpan till Hård, men sanningen kanske är m...
Ljudbok 179 kr Pris E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Johanna Limme (författare), Martin Palmqvist (författare), Maria Sundberg (annat), Anders Blentare (berättare)
Förlag Storyside
Utgiven 1 September 2016
Längd 4:55
Genrer Deckare
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176138571
Ett nytt krångligt fall för kyrkoherde Simon Eldfeldt Karlshamn år 1901. I ett hus hittas en man halshuggen och omsorgsfullt lagd i en kista. Kort därefter hittas ytterligare ett lik i en likadan kista i hamnen. Ingen tillfällighet, tror kyrkoherde Simon Eldfeldt och hans systerson, konstapel Ivar Jönsson. Mannen i den första kistan visar sig vara amerikaresenären och kåkfararen Rudolf Hård. Kyrkoherden misstänker först att den skyldige är en gammal kumpan till Hård, men sanningen kanske är mer komplicerad än så? Förutom en mördare som härjar i staden så tampas både kyrkoherden och hans systerson med mer världsliga problem. Jönsson brottas med den egna moralen, och den fetlagde Eldfeldt försöker undkomma familjens djävulska plan att få honom att äta mindre, något som visar sig vara hans kanske svåraste uppdrag hittills.