American Sniper : Den amerikanska militärens dö
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Chris Kyle (författare), Scott McEwen (författare), Jim Defelice (författare), Johan Svensson (berättare)

American Sniper : Den amerikanska militärens dödligaste prickskytt (en våldsam värld) ljudbok

Pris 89 kr
(2)
Med 150 officiellt bekräftade dödsfall var Chris Kyle den främste militäre prickskytten någonsin, fienderna satte ett pris på hans huvud och gav honom namnet Djävulen. Han fick sitt första vapen som 8-åring och bestämde sig redan som barn att för att ta värvning. American Sniper är en rak memoar, spännande som en thriller, om livet sett genom ett kikarsikte – där endast vänner eller fiender finns. Kyle berättar om det första dödande skottet mot en kvinnlig självmordsbombare, om sitt uppdrag a...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 69 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Thomas Engström (översättare), Johan Svensson (berättare), Chris Kyle (författare), Jojo Form (annat), Scott McEwen (författare), Jim Defelice (författare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 22 Juli 2015
Längd 11:23
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176510995
Med 150 officiellt bekräftade dödsfall var Chris Kyle den främste militäre prickskytten någonsin, fienderna satte ett pris på hans huvud och gav honom namnet Djävulen. Han fick sitt första vapen som 8-åring och bestämde sig redan som barn att för att ta värvning. American Sniper är en rak memoar, spännande som en thriller, om livet sett genom ett kikarsikte – där endast vänner eller fiender finns. Kyle berättar om det första dödande skottet mot en kvinnlig självmordsbombare, om sitt uppdrag att skydda sina kamrater och om de uppoffringar en soldatfamilj måste göra. En detaljrik, upprörande skildring av livet som Navy SEAL i Irak, då en världens farligaste krigszoner. År 2009 lämnade Chris Kyle slutligen armén för att flytta hem till fru och två barn och ägna sig åt rehabilitering av krigsveteraner. Men livet därhemma blev kort. I februari 2013 dödades han på en skjutbana i Texas av en krigsveteran med posttraumatiskt stressyndrom. American Sniper är berättelsen om den perfekte soldaten, den Texasfödde Chris Kyle och hans tid som prickskytt i Navy Seals, ett av de mest mytomspunna och hemliga förbanden i världen.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension