Älvor hatar ponnyer (ljudbok) av Matthew K Mann
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Matthew K Manning (författare), Måns Westling (berättare)

Älvor hatar ponnyer (Xander och de regnbågskräkande enhörningarna #2) ljudbok

Pris 215 kr
(0)
Trodde du att älvor var vackra och snälla små varelser som alltid hjälper till? Då trodde du fel! Älvorna som dyker upp på äppelodlingen, där Xander har sin magi-show med de regnbågs-kräkande enhörningarna, är allt annat än snälla och hjälpsamma. Och självklart är det Xander som måste lista ut ett sätt att få iväg älvorna därifrån. Tokroligt, magiskt och helskruvat! I den andra boken om Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna träffar vi nya knasiga, magiska varelser. En kapitelbok fyll...
Ljudbok 215 kr Pris E-Bok 215 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Matthew K Manning (författare), Måns Westling (berättare), Peter M. Eronson (översättare), Joey Ellis (illustratör)
Utgiven 1 Februari 2021
Längd 1:07
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178818280
Trodde du att älvor var vackra och snälla små varelser som alltid hjälper till? Då trodde du fel! Älvorna som dyker upp på äppelodlingen, där Xander har sin magi-show med de regnbågs-kräkande enhörningarna, är allt annat än snälla och hjälpsamma. Och självklart är det Xander som måste lista ut ett sätt att få iväg älvorna därifrån. Tokroligt, magiskt och helskruvat! I den andra boken om Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna träffar vi nya knasiga, magiska varelser. En kapitelbok fylld av humor, ironi, zombie-enhörningar, elaka älv-insekter och, såklart, en nervös men påhittig, magi-älskande pojke! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.