Ally Hughes har sex ibland (ljudbok) av Jules M
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jules Moulin (författare), Anna-Carin Henricsson (berättare)

Ally Hughes har sex ibland ljudbok

149 kr
(0)
Kan mor och dotter falla för samma man? Livet är inte lätt för ensamstående litteraturprofessorn Ally Hughes. Prestige jobbet som lärare på Brown kräver en hel del. En tuff chef, övervakande mor och en intensiv dotter tar upp all hennes tid. Dessutom måste deras hus renoveras. Hon har minst sagt fullt upp. Någon tid att träffa någon finns inte. Hon dejtar inte och hon har inga tillfälliga förhållanden. Men så träffar hon Jake, en ambitiös student ung men mogen och övertygad om att de är rätt...
149 kr
65 kr
Författare Jules Moulin (författare), Hanna Svensson (översättare), Emma Graves (annat), Anna-Carin Henricsson (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 11 Juni 2020
Längd 7:19
Genrer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113105185
Kan mor och dotter falla för samma man? Livet är inte lätt för ensamstående litteraturprofessorn Ally Hughes. Prestige jobbet som lärare på Brown kräver en hel del. En tuff chef, övervakande mor och en intensiv dotter tar upp all hennes tid. Dessutom måste deras hus renoveras. Hon har minst sagt fullt upp. Någon tid att träffa någon finns inte. Hon dejtar inte och hon har inga tillfälliga förhållanden. Men så träffar hon Jake, en ambitiös student ung men mogen och övertygad om att de är rätt för varandra. Han uppmanar henne att öppna sitt hjärta. Men det funkar inte och hon drar sig tillbaka. Tio år senare tänker hon fortfarande på honom när han dyker upp i hennes liv igen. Men inte på det sätt hon tänkt sig. Hennes dotter som nu har vuxit upp har börjat dejta en ny kille.