Allt vi inte pratar om : Män om sex, känslor oc
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Thor Rutgersson (författare), Ida Östensson (författare), Thor Rutgersson (berättare), Ida Östensson (berättare), Adrian Boberg (berättare)

Allt vi inte pratar om : Män om sex, känslor och relationer ljudbok

65 kr
(0)
Vad skulle du som man vilja prata om, om ingen dömde dig? ”Allt vi inte pratar om” är en bok som är tänkt att inspirera killar och män till att börja prata om sådant som män annars inte pratar om. Grunden är intervjuer med bland andra Kodjo Akolor, Sanny Dahlbeck, Philip Botström, Ali Boulala, Daniel Hallberg och Farzad Farzaneh på teman som kärlek, skörhet, flyktvägar, ego, sex och vänskap. Gamla föreställningar om hur män ska vara skadar oss alla och tiden har kommit för killar att börja pr...
65 kr
65 kr
Författare Thor Rutgersson (författare), Ida Östensson (författare), Thor Rutgersson (berättare), Ida Östensson (berättare), Gilma Sobrino Rada (annat), Michelle Nafar (annat), Adrian Boberg (berättare)
Förlag Bonnier Bookery
Utgiven 30 April 2018
Längd 2:27
Genrer Samhälle Och Politik, 12-15 År, Fackböcker, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188704832
Vad skulle du som man vilja prata om, om ingen dömde dig? ”Allt vi inte pratar om” är en bok som är tänkt att inspirera killar och män till att börja prata om sådant som män annars inte pratar om. Grunden är intervjuer med bland andra Kodjo Akolor, Sanny Dahlbeck, Philip Botström, Ali Boulala, Daniel Hallberg och Farzad Farzaneh på teman som kärlek, skörhet, flyktvägar, ego, sex och vänskap. Gamla föreställningar om hur män ska vara skadar oss alla och tiden har kommit för killar att börja prata med varandra och ta ansvar för en förändring. Det finns många sätt att delta i samtalet – men det viktigaste är att snacket kommer igång, att du som man börjar prata med andra killar och män omkring dig. "Allt vi inte pratar om" görs av jämlikhetsstiftelsen Make Equal, i samarbete med Studiefrämjandet och med IOGT-NTO, Bonnier Bookery, Acast och Månpocket.