Allt kommer att bli bra : Memoarer (ljudbok) av
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jonas Sjöstedt (författare), Jessica Nordh (författare), Jonas Sjöstedt (berättare), Jessica Nordh (berättare)

Allt kommer att bli bra : Memoarer ljudbok

114 kr
(0)
När Jonas Sjöstedt kandiderade till partiledarposten på hösten 2011 balanserade Vänsterpartiet på fyraprocentsspärren i opinionen. När han avgick 2020 var han Sveriges populäraste partiledare och partiet mer än dubbelt så stort. Men resan dit var inte enkel. Här berättar Sjöstedt tillsammans med sin mångåriga pressekreterare, Jessica Nordh, om bakslag och framgångar och hur man stegvis byggt ett modernt, grönt parti förankrat i svenskars vardag. Hör om hårda förhandlingar, interna motsättning...
Ljudbok 114 kr E-Bok 89 kr
Författare Jonas Sjöstedt (författare), Jessica Nordh (författare), Jonas Sjöstedt (berättare), Jessica Nordh (berättare)
Utgiven 27 Augusti 2021
Längd 20:59
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100191290
När Jonas Sjöstedt kandiderade till partiledarposten på hösten 2011 balanserade Vänsterpartiet på fyraprocentsspärren i opinionen. När han avgick 2020 var han Sveriges populäraste partiledare och partiet mer än dubbelt så stort. Men resan dit var inte enkel. Här berättar Sjöstedt tillsammans med sin mångåriga pressekreterare, Jessica Nordh, om bakslag och framgångar och hur man stegvis byggt ett modernt, grönt parti förankrat i svenskars vardag. Hör om hårda förhandlingar, interna motsättningar och vad som egentligen sades. Om besvikelsen att inte nå ända fram till regeringsmakten, men också om osannolika politiska framgångar.