Allt jag inte kan säga (ljudbok) av Emilie Pine
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Emilie Pine (författare), Mirja Turestedt (berättare)

Allt jag inte kan säga ljudbok

Pris 79 kr
(0)
“Jag är rädd för att vara kvinnan som stör. Och för att inte störa tillräckligt. Jag är rädd. Men jag gör det ändå.” I denna självlysande debut skriver Emilie Pine om de händelser som har format hennes liv. Hon skriver med radikal uppriktighet om infertilitetens outsägliga sorg, om att ta hand om en alkoholiserad förälder, om tabun kring den kvinnliga kroppen och den kvinnliga smärtan, om ofrivilligt sex och våld mot det egna jaget. Förkrossande, gripande och insiktsfull – och trots det fyl...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Emilie Pine (författare), Mirja Turestedt (berättare), Sara R. Acedo (annat), Matilda Södergran (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 16 Maj 2019
Längd 4:40
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178273140
“Jag är rädd för att vara kvinnan som stör. Och för att inte störa tillräckligt. Jag är rädd. Men jag gör det ändå.” I denna självlysande debut skriver Emilie Pine om de händelser som har format hennes liv. Hon skriver med radikal uppriktighet om infertilitetens outsägliga sorg, om att ta hand om en alkoholiserad förälder, om tabun kring den kvinnliga kroppen och den kvinnliga smärtan, om ofrivilligt sex och våld mot det egna jaget. Förkrossande, gripande och insiktsfull – och trots det fylld av glädje – är "Allt jag inte kan säga" en oförglömlig utforskning av hur det känns att leva i världen.