Alice och attacken (ljudbok) av Mayumi Shimose
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mayumi Shimose Poe (författare), Louise Löwenberg (berättare)

Alice och attacken (Överlevarna #3) ljudbok

229 kr
(0)
Alice ska gå och handla när bomberna plötsligt börjar falla. Livrädd rusar hon gatan fram. Hon chockas av att se en blodig kvinna och ett livlöst litet barn. Japanerna bara fortsätter attackera ön. Alice förstår ingenting. Varför anfaller de Hawaii och Pearl Harbour? ÖVERLEVARNA är en serie om verkliga historiska händelser. Hur överlever man en allvarlig kris och hur klarar man av det som händer efteråt? Denna spännande bok är en bra grund för diskussioner om andra världskriget och tankar om...
Ljudbok 229 kr E-Bok 229 kr
Författare Mayumi Shimose Poe (författare), Matt Forsyth (illustratör), Louise Löwenberg (berättare), Carla Kron (översättare)
Utgiven 14 Augusti 2021
Längd 1:11
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Överlevarna
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180081924
Alice ska gå och handla när bomberna plötsligt börjar falla. Livrädd rusar hon gatan fram. Hon chockas av att se en blodig kvinna och ett livlöst litet barn. Japanerna bara fortsätter attackera ön. Alice förstår ingenting. Varför anfaller de Hawaii och Pearl Harbour? ÖVERLEVARNA är en serie om verkliga historiska händelser. Hur överlever man en allvarlig kris och hur klarar man av det som händer efteråt? Denna spännande bok är en bra grund för diskussioner om andra världskriget och tankar om nationalitet. Vem bestämmer om man är japan eller amerikan? Och vad spelar det för roll? Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.