Alfabethuset (ljudbok) av Jussi Adler-Olsen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jussi Adler-Olsen (författare), Reine Brynolfsson (berättare)

Alfabethuset ljudbok

Pris 109 kr
(0)
Två engelska piloter skjuts ner och hamnar bakom fiendens linjer under andra världskriget. Om de tas tillfånga kommer de att avrättas som spioner. Så de tar sig ombord på ett tåg reserverat för sårade SS-män på väg hem från östfronten, för att kunna fly senare. I stället hamnar de i Alfabethuset, ett sinnessjukhus långt bort från fronten, där de är tvungna att byta identitet för att inte bli avslöjade. Men är piloterna James och Bryan de enda som spelar? Och hur länge kan man simulera sinness...
Ljudbok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jussi Adler-Olsen (författare), Miroslav Sokcic (annat), Reine Brynolfsson (berättare), Britt Borglund (översättare), Tore Borglund (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 4 Oktober 2013
Längd 17:33
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173487368
Två engelska piloter skjuts ner och hamnar bakom fiendens linjer under andra världskriget. Om de tas tillfånga kommer de att avrättas som spioner. Så de tar sig ombord på ett tåg reserverat för sårade SS-män på väg hem från östfronten, för att kunna fly senare. I stället hamnar de i Alfabethuset, ett sinnessjukhus långt bort från fronten, där de är tvungna att byta identitet för att inte bli avslöjade. Men är piloterna James och Bryan de enda som spelar? Och hur länge kan man simulera sinnessjukdom utan att bli galen på riktigt? Alfabethuset utspelar sig på två tidsplan, i fyrtiotalets Nazityskland och i sjuttiotalets England och Västtyskland. Det är en psykologisk thriller i samma nervpirrande stil som Jussi Adler-Olsens internationellt framgångsrika romaner om kriminalinspektör Mørck och Avdelning Q.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension