Alea Aquarius: Havets färger (2) (ljudbok) av T
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Tanya Stewner (författare), Hanna K Schmitz (berättare)

Alea Aquarius: Havets färger (2) (Alea Aquarius #2) ljudbok

Pris 105 kr
(0)
”Hennes hjärta bankade vilt. Ur havsbottnens sand steg det upp hundratals fiskar. Det var som om en ridå drogs undan. Och det hon såg fick henne att tappa andan. Framför henne låg en hel by i ruiner.” Alea är en havsflicka! Nu vet hon äntligen varför hon alltid har känt sig så annorlunda. Men vad hände egentligen med hennes mamma för elva år sedan? Och varför verkar hela undervattensvärlden vara utdöd? Alea kan väl inte vara den sista havsmänniskan kvar i hela världen … Tillsammans med A...
Ljudbok 105 kr Pris E-Bok 105 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Tanya Stewner (författare), Anna Lindberg (översättare), Hanna K Schmitz (berättare), Claudia Carls (illustratör)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 1 September 2021
Längd 8:06
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179857783
”Hennes hjärta bankade vilt. Ur havsbottnens sand steg det upp hundratals fiskar. Det var som om en ridå drogs undan. Och det hon såg fick henne att tappa andan. Framför henne låg en hel by i ruiner.” Alea är en havsflicka! Nu vet hon äntligen varför hon alltid har känt sig så annorlunda. Men vad hände egentligen med hennes mamma för elva år sedan? Och varför verkar hela undervattensvärlden vara utdöd? Alea kan väl inte vara den sista havsmänniskan kvar i hela världen … Tillsammans med Alpha Cru ger hon sig av mot den mytomspunna sjön Loch Ness. Hon hoppas på att finna svaren där, men hon är inte ensam. Även Lennox undrar i hemlighet om han är en havsmänniska. Är det därför de känner en sådan magisk dragning till varandra? Andra delen i berättelsen om havsflickan Alea.