Aldrig (ljudbok) av Ken Follett
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ken Follett (författare), Charlotta Jonsson (berättare)

Aldrig ljudbok

Pris 114 kr
(1)
"Ken Follett vet inte hur man skriver en dålig bok, och 'Aldrig' är hans bästa." - Stephen King När läget är tillräckligt spänt behövs bara en gnista för att sätta i gång en global kris. En drönare som stulits från den amerikanska armén. En oas i Saharaöknen som hotas av torka. Ett land som i hemlighet byggt upp ett förråd med kemiska vapen. Ken Folletts storslagna samtida spionthriller sträcker sig från USA till Kina via IS i Tchad, och töjer på gränserna för våra föreställningar om framti...
Ljudbok 114 kr Pris E-Bok 114 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ken Follett (författare), Lena Karlin (översättare), Jens Ahlberg (översättare), Charlotta Jonsson (berättare), Paulina de Klerk (annat)
Utgiven 26 Januari 2022
Längd 30:43
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100196738
"Ken Follett vet inte hur man skriver en dålig bok, och 'Aldrig' är hans bästa." - Stephen King När läget är tillräckligt spänt behövs bara en gnista för att sätta i gång en global kris. En drönare som stulits från den amerikanska armén. En oas i Saharaöknen som hotas av torka. Ett land som i hemlighet byggt upp ett förråd med kemiska vapen. Ken Folletts storslagna samtida spionthriller sträcker sig från USA till Kina via IS i Tchad, och töjer på gränserna för våra föreställningar om framtiden.