Albatross (ljudbok) av Ann Cleeves
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ann Cleeves (författare), Alexander Salzberger (berättare)

Albatross (North Devon-serien) ljudbok

99 kr
(2)
Poliskommissarie Matthew Venn står utanför kyrkan i det lilla samhället Barnstaple i norra Devon och betraktar sin fars begravning på avstånd. Samma dag som Matthew vände ryggen åt den strikta frikyrkliga församling han växt upp i, förlorade han också kontakten med sin familj. Nu är han tillbaka i sina barndomstrakter, inte bara för att sörja sin far, utan för att ta sig an sitt första stora fall i polisregionen Two rivers. En man har hittats mördad på stranden nära Matthews nya hem: han ha...
Ljudbok 99 kr E-Bok 89 kr
Författare Ann Cleeves (författare), Anna Henriksson (annat), Jan Järnebrand (översättare), Alexander Salzberger (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 10 Mars 2020
Längd 11:27
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178274550
Poliskommissarie Matthew Venn står utanför kyrkan i det lilla samhället Barnstaple i norra Devon och betraktar sin fars begravning på avstånd. Samma dag som Matthew vände ryggen åt den strikta frikyrkliga församling han växt upp i, förlorade han också kontakten med sin familj. Nu är han tillbaka i sina barndomstrakter, inte bara för att sörja sin far, utan för att ta sig an sitt första stora fall i polisregionen Two rivers. En man har hittats mördad på stranden nära Matthews nya hem: han har blivit knivhuggen, och han har en albatross tatuerad i nacken. Matthew lägger all sin kraft på att hitta gärningsmannen, och det blir en jakt som tar honom och hans team tillbaka till människorna från förr, och de livsfarliga hemligheter de döljer.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Spännande och en ny miljö