Åklagaren – Mordet i ubåten och andra fall från
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Stine Bolther (författare), Jakob Buch-Jepsen (författare), Magnus Roosmann (berättare)

Åklagaren – Mordet i ubåten och andra fall från den mörka sidan ljudbok

Pris 109 kr
(0)
Under sin tid som åklagare har Jakob Buch Jepsen arbetat med många tunga och svåra fall som rört alltifrån mord till kidnappning och anlagda bränder. Kanske svårast och mest massmedialt uppmärksammat är ubåtsfallet – ett fall som skakade både Sverige och Danmark och riktade världens blickar mot det danska rättsväsendet. I Åklagaren – mordet i ubåten och andra fall från den mörka sidan berättar Jakob Buch Jepsen personligt och ingående om detta och andra fall som gjort ett särskilt avtryck, oc...
Ljudbok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Stine Bolther (författare), Jakob Buch-Jepsen (författare), Magnus Roosmann (berättare), Karolina Hjertonson (översättare)
Utgiven 27 Oktober 2022
Längd 10:09
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer, Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189450394
Under sin tid som åklagare har Jakob Buch Jepsen arbetat med många tunga och svåra fall som rört alltifrån mord till kidnappning och anlagda bränder. Kanske svårast och mest massmedialt uppmärksammat är ubåtsfallet – ett fall som skakade både Sverige och Danmark och riktade världens blickar mot det danska rättsväsendet. I Åklagaren – mordet i ubåten och andra fall från den mörka sidan berättar Jakob Buch Jepsen personligt och ingående om detta och andra fall som gjort ett särskilt avtryck, och ger samtidigt en unik inblick i såväl rättsväsendets funktioner som de påfrestningar åklagaryrket innebär för den enskilde individen.