Älska, glömma och förlåta (ljudbok) av Lori Nel
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lori Nelson Spielman (författare), Viktoria Flodström (berättare)

Älska, glömma och förlåta ljudbok

89 kr
(0)
Älska, glömma och förlåta är en varm roman om kraften i att förlåta och bli förlåten. Viktiga i berättelsen är de så kallade förlåtelsestenarna. Stenarna skickas med ett kedjebrev och två enkla uppmaningar: att förlåta för att därefter be om förlåtelse. Men Hannah Farr, New Orleans mest populära programledare, nappar inte. Hon dejtar stadens borgmästare, är väldigt förtegen om sitt privatliv och har gömt undan sina egna stenar i närmare två år – och hållit tyst om sitt förflutna i snart tjugo...
89 kr
75 kr
Författare Ing-Britt Björklund (översättare), Miroslav Sokcic (annat), Viktoria Flodström (berättare), Lori Nelson Spielman (författare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 14 Juli 2017
Längd 11:09
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176514900
Älska, glömma och förlåta är en varm roman om kraften i att förlåta och bli förlåten. Viktiga i berättelsen är de så kallade förlåtelsestenarna. Stenarna skickas med ett kedjebrev och två enkla uppmaningar: att förlåta för att därefter be om förlåtelse. Men Hannah Farr, New Orleans mest populära programledare, nappar inte. Hon dejtar stadens borgmästare, är väldigt förtegen om sitt privatliv och har gömt undan sina egna stenar i närmare två år – och hållit tyst om sitt förflutna i snart tjugo år. Men när Hannahs gamla vän Fiona Knowles, som skapat stenarna, är med i hennes tv-show, öppnar hon plötsligt upp om åratal av svåra konflikter med sin mamma. Ivrigt påhejad av sina fans, ifrågasatt av sina vänner och anklagad av sin pojkvän för att förstöra hans politiska karriär går hon mot sin vilja ut i offentligheten för att söka försoning. När Hannah kan se klarare på vad som hänt i det förflutna inser hon att den sanning hon klamrat sig fast vid sen hon var ung inte stämmer alls. Hon måste finna modet att lösa knutarna från uppväxten om hon inte ska riskera att förlora kontakten med sin mamma och möjligheten att leva ett liv där hon är sann mot sig själv för alltid.