9 LIV (ljudbok) av Anita Santesson, Ralf Novak-
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Anita Santesson (författare), Ralf Novak-Rosengren (författare), Lo Kauppi (berättare)

9 LIV (5768 VISNINGAR PÅ YOUTUBE #1) ljudbok

75 kr
(0)
Det här är uppföljaren till 5768 VISNINGAR PÅ YOUTUBE som fick Barnens romanpris 2014. Familjen Roos har legat ute med husvagnen hela sommaren. För första gången längtar Rosita tillbaka till skolan. Hon och bandet har blivit en viral succé. Från att ha varit en utstött resandetjej möts hon allt oftare med respekt. Till och med TV ringer och vill ha bandet. Men redan på vägen hem från semestern kommer problem så stora att Rosita måste vända sig till högre makter föratt få hjälp Bokserien Kal...
Ljudbok 75 kr
Författare Anita Santesson (författare), Ralf Novak-Rosengren (författare), Lo Kauppi (berättare), Niklas Lindblad (annat), Lars Farago (redaktör)
Utgiven 25 November 2021
Längd 5:04
Genrer 12-15 År, Barnböcker, Ungdomsböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198706048
Det här är uppföljaren till 5768 VISNINGAR PÅ YOUTUBE som fick Barnens romanpris 2014. Familjen Roos har legat ute med husvagnen hela sommaren. För första gången längtar Rosita tillbaka till skolan. Hon och bandet har blivit en viral succé. Från att ha varit en utstött resandetjej möts hon allt oftare med respekt. Till och med TV ringer och vill ha bandet. Men redan på vägen hem från semestern kommer problem så stora att Rosita måste vända sig till högre makter föratt få hjälp Bokserien Kalo tjirrklo - Svart fågel, handlar om att hitta sin inre styrka. I resandetjejen Rositas vardagsliv, genom hennes vänner, familj, glädje och konflikter, möter läsaren en miljö som nog är bekant. Men precis som många andra ungdomar med skiftande kulturell bakgrund har Rosita olika verkligheter att förhålla sig till. Böckerna har inslag på svensk romani, ett språksom länge varit hemligt för utomstående.