52 vägar till medkänsla : med dig själv och and
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ola Schenström (författare), Ola Schenström (berättare)

52 vägar till medkänsla : med dig själv och andra ljudbok

Pris 65 kr
(0)
Medkänsla – medvetenhet om sitt eget och andras lidande och en vilja att minska det – hjälper oss att se det mänskliga i oss själva och andra. Och medkänsla ökar också positiva känslor och skyddar mot stress och utmattning, så det finns många goda skäl att öva upp den. Precis som Ola Schenströms förra bok, 52 vägar till mindfulness, består denna bok av 52 konkreta övningar. Men här är övningarna indelade i de tre kategorierna mindfulness, vänlighet och slutligen medkänsla, där övningarna bö...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 65 kr Pris
Författare Ola Schenström (författare), Ola Schenström (berättare), Ilse-Mari Berglin (annat), Eric Thunfors (illustratör)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 15 Augusti 2019
Längd 2:23
Genrer Hem & Trädgård, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178273263

Bokons kunder har även köpt

Medkänsla – medvetenhet om sitt eget och andras lidande och en vilja att minska det – hjälper oss att se det mänskliga i oss själva och andra. Och medkänsla ökar också positiva känslor och skyddar mot stress och utmattning, så det finns många goda skäl att öva upp den. Precis som Ola Schenströms förra bok, 52 vägar till mindfulness, består denna bok av 52 konkreta övningar. Men här är övningarna indelade i de tre kategorierna mindfulness, vänlighet och slutligen medkänsla, där övningarna bör utföras stegvis då de bygger på varandra. För att verkligen kunna vara medkännande behöver vi nämligen först vara både närvarande och ha en vänlig inställning. Med lite övning kommer vi att minska vår egen oro, och glädjas i livet – fullt ut.