1Q84 : tredje boken (ljudbok) av Haruki Murakam
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Haruki Murakami (författare), Kristofer Kamiyasu (berättare)

1Q84 : tredje boken (1Q84 #3) ljudbok

149 kr
(0)
Oktober 1984. Ushikawa är en erfaren och nitisk utredare som med sitt tålamod och rationella tillvägagångssätt kan spåra nästan vem som helst. När han får i uppdrag att leta rätt på den försvunna Aomame går han sin egen väg och blir allt djupare indragen i den egensinniga och oförutsägbara värld som är 1Q84. Under tiden dras Tengo och Aomame genom osynliga trådar allt närmare varandra, utan att riktigt förstå vad det är som pågår. Den magiska men kortvariga beröring de en gång upplevde som b...
149 kr
Författare Haruki Murakami (författare), Vibeke Emond (översättare), Kristofer Kamiyasu (berättare), Denise Leoneus (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 7 Juli 2020
Längd 20:38
Genrer
Serie 1Q84
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113102696
Oktober 1984. Ushikawa är en erfaren och nitisk utredare som med sitt tålamod och rationella tillvägagångssätt kan spåra nästan vem som helst. När han får i uppdrag att leta rätt på den försvunna Aomame går han sin egen väg och blir allt djupare indragen i den egensinniga och oförutsägbara värld som är 1Q84. Under tiden dras Tengo och Aomame genom osynliga trådar allt närmare varandra, utan att riktigt förstå vad det är som pågår. Den magiska men kortvariga beröring de en gång upplevde som barn är efter tjugo år på väg att utveckla ett alldeles eget liv. 1Q84. Tredje boken är finalen på Haruki Murakamis kanske största litterära satsning någonsin. Den utmanar vår uppfattning om sanning och tid och vad som egentligen kan rymmas i en berättelse.