1Q84 : första boken (ljudbok) av Haruki Murakam
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Haruki Murakami (författare), Kristofer Kamiyasu (berättare)

1Q84 : första boken (1Q84 #1) ljudbok

Pris 175 kr
(0)
April 1984. När Aomames taxi fastnar i Tokyos rusningstrafik ger chauffören henne rådet att kliva ur och följa en trappa ned från motorvägen. Hon gör som han säger, och i ett slag är hela hennes tillvaro förändrad. Snart inser hon att hon måste ha förflyttats till en annan verklighet till 1Q84 års värld. Tengo drömmer om att lyckas som författare. I väntan på sitt genombrott får han ett märkligt uppdrag: att hjälpa en sjuttonårig flicka med att sammanställa ett manus till en litterär tävling...
Ljudbok 175 kr Pris E-Bok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Haruki Murakami (författare), Vibeke Emond (översättare), Kristofer Kamiyasu (berättare), Denise Leonéus (annat), Denise Leoneus (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 23 Juni 2020
Längd 18:41
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie 1Q84
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113102672
April 1984. När Aomames taxi fastnar i Tokyos rusningstrafik ger chauffören henne rådet att kliva ur och följa en trappa ned från motorvägen. Hon gör som han säger, och i ett slag är hela hennes tillvaro förändrad. Snart inser hon att hon måste ha förflyttats till en annan verklighet till 1Q84 års värld. Tengo drömmer om att lyckas som författare. I väntan på sitt genombrott får han ett märkligt uppdrag: att hjälpa en sjuttonårig flicka med att sammanställa ett manus till en litterär tävling. Han blir alltmer indragen i arbetet med romanen, och omständigheterna omkring dess innehåll och den unga författaren är minst sagt förbryllande. 1Q84. Första boken är inledningen på Haruki Murakamis kanske största litterära satsning någonsin. Den utmanar vår uppfattning om sanning och tid och vad som egentligen kan rymmas i en berättelse.