1795 (ljudbok) av Niklas Natt och Dag
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Niklas Natt och Dag (författare), Martin Wallström (berättare)

1795 (bellman noir #3) ljudbok

Pris 114 kr
(5)
Den tredje och avslutande delen i Bellman noir-trilogin. Likt ett skadskjutet djur stryker Tycho Ceton runt i staden mellan broarna, medan han filar på en plan för att återta den glans han förlorat. Han ska ställa till med ett spektakel mer häpnadsväckande, mer hänförande och mer avgrundsdjupt vidrigt än något som dittills skådats i detta vidunderliga och vedervärdiga Stockholm. Den som satt sig i sinne att stoppa honom är Emil Winge. Men denne känner hur stödet för hans jakt börjar tryta...
Ljudbok 114 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Niklas Natt och Dag (författare), Niklas Lindblad (annat), Martin Wallström (berättare)
Utgiven 20 September 2021
Längd 14:00
Genrer Deckare
Serie bellman noir
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137501963
Den tredje och avslutande delen i Bellman noir-trilogin. Likt ett skadskjutet djur stryker Tycho Ceton runt i staden mellan broarna, medan han filar på en plan för att återta den glans han förlorat. Han ska ställa till med ett spektakel mer häpnadsväckande, mer hänförande och mer avgrundsdjupt vidrigt än något som dittills skådats i detta vidunderliga och vedervärdiga Stockholm. Den som satt sig i sinne att stoppa honom är Emil Winge. Men denne känner hur stödet för hans jakt börjar tryta. De paranoida myndigheterna har viktigare saker att ägna sig åt, och hans vapendragare Mickel Cardell är upptagen av en egen jakt efter Anna Stina Knapp, som försvunnit efter hennes båda barns död.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Språket känns konstlat. Inte alls så fängslande som de tidigare böckerna och jag kommer nog tyvärr inte orka ta mig igenom hela denna bok.