1795 (lättläst) (ljudbok) av ., Niklas Natt och
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
. (författare), Niklas Natt och Dag (författare), Johan Svensson (berättare)

1795 (lättläst) (Bellman noir (lättläst) #3) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Den avslutande delen i Niklas Natt och Dags Bellman noir-trilogi finns nu som lättläst. Den forne slavhandlaren Tycho Cetons framgång är över. Han stryker nu runt i Stockholm och smider på en plan. För att få tillbaka sin ställning ska han ställa till med ett storslaget och grymt spektakel, brutalare än något annat Stockholm tidigare skådat! Emil Winge har bestämt sig för att stoppa Ceton, men hans vapendragare Mickel Cardell är upptagen av jakten på den försvunna Anna-Stina Knapp. Myndighe...
Ljudbok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare . (författare), Niklas Natt och Dag (författare), Niklas Darke (annat), Johan Svensson (berättare), Niklas Lindblad (annat), Niklas Lindblad (annat)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 14 Juni 2022
Längd 2:41
Genrer Romaner, Annan Skönlitteratur, Deckare, Skönlitteratur
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179712389
Den avslutande delen i Niklas Natt och Dags Bellman noir-trilogi finns nu som lättläst. Den forne slavhandlaren Tycho Cetons framgång är över. Han stryker nu runt i Stockholm och smider på en plan. För att få tillbaka sin ställning ska han ställa till med ett storslaget och grymt spektakel, brutalare än något annat Stockholm tidigare skådat! Emil Winge har bestämt sig för att stoppa Ceton, men hans vapendragare Mickel Cardell är upptagen av jakten på den försvunna Anna-Stina Knapp. Myndigheterna bryr sig inte om Tycho Cetons upptåg. Hur ska Winge ensam kunna hindra Ceton från att genomföra sin blodiga plan? Niklas Darke har bearbetat samtliga böcker i Niklas Natt och Dags historiska succéserie till lättläst.