17 typer av män - och vad de säger till psykolo
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mattias Lundberg (författare), Anders Wahlberg (författare), Mitcho Batalov (berättare), Sofia Watts (berättare)

17 typer av män - och vad de säger till psykologen (Vad de säger till psykologen) ljudbok

79 kr
(0)
Hur kan en förlorad paintball-match orsaka en gift mellanchefs förfall? Och varför talar han om det på ett sätt som för tankarna till Lars Norén och riksdagens talman? Med hjälp av 17 stereotyper försöker författarna till den här boken förklara mäns funderingar och beteenden. Möt till exempel mammas pojke, kvinnojägaren och martyren – förundras, skratta och känn med dem. Berättelserna som ligger till grund för dessa typer är hämtade från författarnas egna erfarenheter som psykologer och bes...
79 kr
Författare Mattias Lundberg (författare), Anders Wahlberg (författare), Mitcho Batalov (berättare), Sofia Watts (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 2 Juli 2020
Längd 4:21
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726555417
Hur kan en förlorad paintball-match orsaka en gift mellanchefs förfall? Och varför talar han om det på ett sätt som för tankarna till Lars Norén och riksdagens talman? Med hjälp av 17 stereotyper försöker författarna till den här boken förklara mäns funderingar och beteenden. Möt till exempel mammas pojke, kvinnojägaren och martyren – förundras, skratta och känn med dem. Berättelserna som ligger till grund för dessa typer är hämtade från författarnas egna erfarenheter som psykologer och består av verkliga problem med verkliga lösningar. Mattias Lundberg och Anders Wahlberg är båda legitimerade psykologer med lång erfarenhet inom områdena kognitiv psykoterapi respektive arbetslivspsykologi. Mattias Lundberg har även medverkat som expert i SVT:s Gokväll och som radiopsykolog i radio Västerbotten. Anders Wahlberg arbetar främst som chefscoach samt med frågor som rör arbetsmiljö och stress.