Mats-Eric Nilsson

Nyhetsjournalist som efter 30 år i dagspressen slog igenom som fackboksförfattare. Hans böcker har placerat de många livsmedelstillsatserna i centrum för matdebatten och påverkat såväl producenter som konsumenter. För sitt arbete fick han 2009 Nationalencyklopedins KunskapsprisMed Saltad nota tar Mats-Eric Nilsson nästa steg i debatten och avslöjar det utbredda matfusk som faktiskt förekommer på allt från mindre kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger. Här nedan listas alla Mats-Eric Nilssons e-böcker.

Visa mig endast

Chateau vadå

Mats-Eric Nilsson Pris 79 kr
Läs mer
Önska

Döden i grytan

Henrik Ennart, Mats-Eric Nilsson Pris 29 kr
Läs mer
Önska

Saltad nota

Mats-Eric Nilsson Pris 29 kr
Läs mer
Önska

Äkta vara

Mats-Eric Nilsson Pris 35 kr
Läs mer
Önska

KÅPPI PEJST [copy paste]

Mats-Eric Nilsson Pris 149 kr
Läs mer
Önska

KÅPPI PEJST [copy paste]: Hur vi härmar USA mer än ever

Mats-Eric Nilsson, Johan Holmberg Pris 115 kr
Läs mer
Önska Smakprov

Den hemlige kocken

Mats-Eric Nilsson, Håkan Julander Pris 115 kr
Läs mer
Önska Smakprov

Måltidens magi

Mats-Eric Nilsson, Håkan Julander Pris 115 kr
Läs mer
Önska Smakprov

Saltad nota: Om matfusket - från gatukök till gourmetkrog

Mats-Eric Nilsson, Håkan Julander Pris 115 kr
Läs mer
Önska Smakprov

Döden i grytan

Mats-Eric Nilsson, Henrik Ennart, Håkan Julander Pris 115 kr
Läs mer
Önska Smakprov