Zombiejägarna 4 – Jättens löfte (e-bok) av Nico
Lägg till önskelistan
Nicole Boyle Rödtnes (författare)

Zombiejägarna 4 – Jättens löfte (Zombiejägarna #4) e-bok

Pris 105 kr
(0)
AVA OCH RAY är tillfångatagna av jätten. Han beter sig inte som de andra zombierna, och kräver att få ett motgift som saktar ner förvandlingen man går igenom när man blivit biten. Men det finns ännu inget fungerande motgift, så Ava övertalar honom att ge av sitt eget blod, som kanske kan användas till att ta fram ett botemedel. Jätten låter henne gå, och håller Ray kvar som gisslan. Men kommer de överlevande i lägret att lita på Ava tillräckligt för att hjälpa henne - nu när hon själv är smit...
E-Bok 105 kr Pris Ljudbok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Nicole Boyle Rödtnes (författare), Helena Stedman (översättare), Maria Sundberg (annat), Bodil Bang Heinemeier (illustratör)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 22 Oktober 2021
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132214301
AVA OCH RAY är tillfångatagna av jätten. Han beter sig inte som de andra zombierna, och kräver att få ett motgift som saktar ner förvandlingen man går igenom när man blivit biten. Men det finns ännu inget fungerande motgift, så Ava övertalar honom att ge av sitt eget blod, som kanske kan användas till att ta fram ett botemedel. Jätten låter henne gå, och håller Ray kvar som gisslan. Men kommer de överlevande i lägret att lita på Ava tillräckligt för att hjälpa henne - nu när hon själv är smittad?