Lägg till önskelistan
    
Wok, ris, nudlar e-bok
  
  
  
    Pris
    175 kr
  
  
  
  
  
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sa...
  
    E-Bok
    
        175 kr
        Pris
    
    
  
  
    Förlag
    Bonnier Fakta
  
  
  
    Utgiven
    22 September 2020
    
  
  
  
  
    Längd
    160 sidor
  
  
  
    Genrer
    
      Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
    
  
  
  
  
    Språk
    Swedish
  
  
    Format
    pdf
  
  
    Kopieringsskydd
    Vattenmärkt
  
  
    ISBN
    9789178871926
  
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?