Wallflower (e-bok) av Stephen Chbosky
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Stephen Chbosky (författare)

Wallflower e-bok

35 kr
(3)
Boken bakom filmen The Perks of Being a Wallflower "Det är nåt visst med honom, eller hur?" Bob nickade. Sen sa Patrick nåt som jag nog aldrig kommer att glömma: "Han är en wallflower. Han står och tittar på." Jag visste inte att andra människor tänkte saker om mig. Jag visste inte att de iakttog mig. Jag satt på golvet mitt emellan Sam och Patrick i en källare på min första riktiga fest, och jag kom ihåg att Sam hade presenterat mig för Bob som sin kompis. Bob höjde sitt glas och bad alla a...
35 kr
Författare Stephen Chbosky (författare), Göran Fagerström (översättare)
Förlag Gilla Böcker
Utgiven 30 Januari 2013
Genrer Romaner, 12-15 År, Skönlitteratur, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789186634810
Boken bakom filmen The Perks of Being a Wallflower "Det är nåt visst med honom, eller hur?" Bob nickade. Sen sa Patrick nåt som jag nog aldrig kommer att glömma: "Han är en wallflower. Han står och tittar på." Jag visste inte att andra människor tänkte saker om mig. Jag visste inte att de iakttog mig. Jag satt på golvet mitt emellan Sam och Patrick i en källare på min första riktiga fest, och jag kom ihåg att Sam hade presenterat mig för Bob som sin kompis. Bob höjde sitt glas och bad alla att göra detsamma. "Skål för Charlie." Och hela gänget sa: "Skål för Charlie." Jag vet inte varför de gjorde det, men det betydde mycket för mig att de gjorde det. Särskilt Sam. Särskilt hon. Under sitt första år i high school går Charlie från att iaktta till att delta. Med naiv skärpa beskriver han utvecklingen från ensamhet till vänskap, förälskelse och sexuella irrfärder. Från förträngning till förlamande insikt. Wallflower (The Perks of Being a Wallflower) har sålts i över en miljon exemplar i USA och toppat New York Times Bestsellers List. Stephen Chbosky har även skrivit manuset till filmatiseringen av boken. Filmen The Perks of Being a Wallflower har tilldelats ett flertal stora filmpriser och fängslat biobesökare världen över (utk. på dvd i Sverige 2013).
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Awesome!

Jag kopte boken for att jag lara mig svenska, och den har ar min favorit boken pa engelska :) Nice!

Nedstämd ungdomsbok

En av anledningarna till att jag köpte den var att den jämfördes med The Fault in Our Stars och eftersom jag gillade TFIOS så, ja, köpte jag den här hos Bokon. Men jag vet inte. Jag är lite besviken för den är inte så där omtumlande bra som jag trodde att den skulle vara och det mesta som händer känns som en upprepning av någon jag har läst tidigare (och som har varit bättre). Det är intressant med breven som Charlie skriver till "kompisen" och man får följa honom under sista året på High School innan det är dags för universitetet. Det är kärlek, droger, misshandel, sjukdomar och allt varvas mellan högt och lågt. Jag får inte riktigt grepp om Charlies föräldrar och vad det är som har hänt honom tidigare?