Vilse i tiden (e-bok) av Noelle Stevenson, Shan
Lägg till önskelistan
Noelle Stevenson (författare), Shannon Watters (författare)

Vilse i tiden (Vildmarks-systrar #4) e-bok

215 kr
(0)
Ingen är beredd när en snöstorm sveper in över Vildmarks-systrarnas tält-övning. Och hur skulle de kunna vara beredda – det är ju mitt i sommaren!? När dessutom en flock horn-vargar visar sig kommer Jen ifrån de andra. Beslutna att rädda sin älskade ledare rustar Jo, April, Sam, Molly och Rebecka sig för snö-äventyr och ger sig ut. Men vad har hänt med Jen egentligen? Och vad är det för mystisk kvinna som skjuter magiska djur i skogen? Mystiken tätnar ytterligare i den fjärde delen av Vildm...
E-Bok 215 kr
Författare Noelle Stevenson (författare), Shannon Watters (författare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Noelle Stevenson (illustratör), Brooke Allen (illustratör), Maarta Laiho (illustratör), Aubrey Aiese (illustratör)
Utgiven 21 Augusti 2020
Genrer 9-12 År, Tecknade Serier, Barnböcker, Skönlitteratur
Del i serie 4
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178818723
Ingen är beredd när en snöstorm sveper in över Vildmarks-systrarnas tält-övning. Och hur skulle de kunna vara beredda – det är ju mitt i sommaren!? När dessutom en flock horn-vargar visar sig kommer Jen ifrån de andra. Beslutna att rädda sin älskade ledare rustar Jo, April, Sam, Molly och Rebecka sig för snö-äventyr och ger sig ut. Men vad har hänt med Jen egentligen? Och vad är det för mystisk kvinna som skjuter magiska djur i skogen? Mystiken tätnar ytterligare i den fjärde delen av Vildmarks-systrar! Vissa frågor får svar samtidigt som ännu fler frågor väcks på det minst sagt ovanliga scout-lägret. En galet rapp, färgglad och spännande serie där verkligheten luckras upp med magi, monster och mystiska varelser. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.