Vi och dom (e-bok) av Kim W. Andersson, Thomas
Lägg till önskelistan
Kim W. Andersson (författare), Thomas Seeberg Torjussen (författare), Gisle Halvorsen (författare)

Vi och dom (ZombieLars #2) e-bok

105 kr
(0)
Lars är rätt ensam i skolan. Rektorn tror att lika barn leker bäst, och det gör livet svårt för den som är en zombie. Eller levande död som det faktiskt kallas. Tills Lars lär känna Robert som gillar zombies, och Anna som är ninja. Det visar sig att många människor är olika i stan, men skrämmande krafter arbetar för att utesluta de främmande från stan. I bok 2 behöver Lars, Robert, Anna och Tess försvara sig och stå för vilka de är, på riktigt. Boken är baserad på tv-serien med samma namn. K...
105 kr
Författare Kim W. Andersson (författare), Thomas Seeberg Torjussen (författare), Gisle Halvorsen (författare), Sara Årestedt (översättare), Maria Svedberg (annat), Kim W. Andersson (illustratör)
Utgiven 22 September 2020
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie ZombieLars
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129725940
Lars är rätt ensam i skolan. Rektorn tror att lika barn leker bäst, och det gör livet svårt för den som är en zombie. Eller levande död som det faktiskt kallas. Tills Lars lär känna Robert som gillar zombies, och Anna som är ninja. Det visar sig att många människor är olika i stan, men skrämmande krafter arbetar för att utesluta de främmande från stan. I bok 2 behöver Lars, Robert, Anna och Tess försvara sig och stå för vilka de är, på riktigt. Boken är baserad på tv-serien med samma namn. Kärlek, mobbing och utanförskap i rolig och rapp tecknad serie.