Vårt gemensamma ansvar - så guidar ISO 26000 di
Lägg till önskelistan
Sandra Atler (författare), Per-Erik Boivie (författare), Jens Henriksson (författare), Karin Holmquist (författare), Anna Linusson (författare), Staffan Söderberg (författare)

Vårt gemensamma ansvar - så guidar ISO 26000 din verksamhet mot hållbar utveckling e-bok

379 kr
(0)
Denna bok inspirerar och hjälper dig och din verksamhet att praktiskt arbeta med socialt ansvarstagande med stöd av ISO 26000. Socialt ansvarstagande ger många fördelar till din verksamhet oavsett bransch eller typ. Den ökade intressentdialogen ger bättre förståelse för omvärldens krav och tydligare identifiering av potentiella risker och möjligheter. Vidare resulterar arbetet ofta i ett stärkt varumärke som både attraherar kunder och målgrupper. ISO 26000 är en praktisk vägledning för öka...
379 kr
Författare Sandra Atler (författare), Per-Erik Boivie (författare), Jens Henriksson (författare), Karin Holmquist (författare), Anna Linusson (författare), Staffan Söderberg (författare)
Förlag SIS Förlag
Utgiven 11 Juni 2010
Genrer Ekonomi Och Ledarskap, Juridik, Media & Kommunikation, Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789171627902
Denna bok inspirerar och hjälper dig och din verksamhet att praktiskt arbeta med socialt ansvarstagande med stöd av ISO 26000. Socialt ansvarstagande ger många fördelar till din verksamhet oavsett bransch eller typ. Den ökade intressentdialogen ger bättre förståelse för omvärldens krav och tydligare identifiering av potentiella risker och möjligheter. Vidare resulterar arbetet ofta i ett stärkt varumärke som både attraherar kunder och målgrupper. ISO 26000 är en praktisk vägledning för ökat ansvarstagande på frivillig grund, ett gemensamt verktyg som alla organisationer kan tillämpa. ISO 26000 vägleder läsaren i att positionera organisationen i förhållande till hållbar utveckling och anamma de principer som lägger grunden för ett trovärdigt arbete, samt agera på de kärnområden med de arbetssätt som är nödvändiga. Författarna i denna bok ger många exempel på hur organisationer och individer – från flera viktiga intressentkategorier – redan nu arbetar med socialt ansvarstagande i enlighet med många av de definitioner och angreppssätt som beskrivs i ISO 26000.