Våroffer (e-bok) av Anders De la Motte
Lägg till önskelistan
Anders De la Motte (författare)

Våroffer (Årstidskvartetten #4) e-bok

Pris 89 kr
(3)
Den sista fristående delen i Anders de la Mottes hyllade årstidskvartett. De tidigare delarna har alla nominerats till Deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman. Valborgsnatten 1986 mördas en sextonårig flicka under ritualliknande former i skogen intill ett skånskt slott. Hennes styvbror döms för dådet, och kort därefter försvinner hela familjen spårlöst. Våren 2019 flyttar läkaren Thea Lind in på slottet. Efter att ha gjort ett märkligt fynd i en uråldrig ek ökar hennes fascinatio...
E-Bok 89 kr Pris Ljudbok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Anders De la Motte (författare)
Utgiven 30 Mars 2020
Längd 404 sidor
Genrer Deckare
Del i serie 4
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137153865
Den sista fristående delen i Anders de la Mottes hyllade årstidskvartett. De tidigare delarna har alla nominerats till Deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman. Valborgsnatten 1986 mördas en sextonårig flicka under ritualliknande former i skogen intill ett skånskt slott. Hennes styvbror döms för dådet, och kort därefter försvinner hela familjen spårlöst. Våren 2019 flyttar läkaren Thea Lind in på slottet. Efter att ha gjort ett märkligt fynd i en uråldrig ek ökar hennes fascination för den gamla tragedin. I takt med att hon upptäcker likheter mellan flickans uppväxt och sitt eget såriga förflutna, blir hon alltmer övertygad om att sanningen om mordet aldrig kommit fram. Och att våren 1986 kanske krävt flera offer.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Slutet är det mest spännande då lösningen på gåtan nystas upp bit för bit. Det tog en stund för boken att komma igång på allvar.