Varning för mat (e-bok) av Ulf Karl Olov Nilsso
Lägg till önskelistan
Ulf Karl Olov Nilsson (författare), Ebbe Schön (författare), Daniel Rydén (författare), Po Tidholm (författare), Emanuel Karlsten (författare), Jenny Damberg (författare), Carl Cederström (författare), Amina Manzoor (författare), Sara Ask (författare), Pelle Pelters (författare), Claude Fischler (författare), Jonas Engman (författare), Katrine Marçal (författare), Emma Frans (författare)

Varning för mat e-bok

Pris 65 kr
(0)
Sockerfritt, fettfritt, glutenfritt, laktosfritt, fritt från animaliskt, fritt från tillsatser, fritt från soja, fritt från kolhydrater, fritt från mat? Vårt förhållande till mat avslöjar mycket om oss själva och vår tid. I Varning för mat samlas matskribenter, journalister, forskare och experter för att reda ut hur mat gick från att vara något livsnödvändigt till att betraktas som något potentiellt livsfarligt. Varför äter somliga bara rå mat? Är måltidens gemenskap hotad när alla runt bor...
E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ulf Karl Olov Nilsson (författare), Ebbe Schön (författare), Daniel Rydén (författare), Po Tidholm (författare), Emanuel Karlsten (författare), Jenny Damberg (författare), Carl Cederström (författare), Amina Manzoor (författare), Sara Ask (författare), Pelle Pelters (författare), Claude Fischler (författare), Jonas Engman (författare), Katrine Marçal (författare), Emma Frans (författare), Jenny Jewert (redaktör)
Förlag Mondial
Utgiven 12 Januari 2018
Genrer Familj & Hälsa, Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188671387
Sockerfritt, fettfritt, glutenfritt, laktosfritt, fritt från animaliskt, fritt från tillsatser, fritt från soja, fritt från kolhydrater, fritt från mat? Vårt förhållande till mat avslöjar mycket om oss själva och vår tid. I Varning för mat samlas matskribenter, journalister, forskare och experter för att reda ut hur mat gick från att vara något livsnödvändigt till att betraktas som något potentiellt livsfarligt. Varför äter somliga bara rå mat? Är måltidens gemenskap hotad när alla runt bordet följer sin egen diet? Vad säger dieten om din sociala status? Hur kan föräldrar undvika att sprida sin mat-oro till barnen? Vilken roll spelar medierna, matlarmen och filterbubblorna för vår syn på mat? Kan vi lita på forskningen? Medverkande skribenter: Jenny Jewert (red.) Amina Manzoor Carl Cederström Claude Fischler Daniel Rydén Ebbe Schön Emanuel Karlsten Emma Frans Jenny Damberg Jonas Engman Katrine Marçal Pelle Pelters Po Tidholm Sara Ask Ulf Karl Olov Nilsson